Ploché Nohy Arch Ortopedické Vložky Obväz Podložky Pre Obuv Muži Ženy Nohy Valgus Varus Športové Vložky Obuvi Vložky Vankúš


  • Kategória: Topánky
  • Kód Výrobku: w104337
  • Dostupnosť: Na sklade

  • €4.70 €10.93

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

CN:

Guangdong

Vzor Typ:

Pevné

Stielka Výška:

1 cm-3 cm

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Materiál:

Gél

Funkcia:

Tepelná, podpora klenby, Deodorization, Nízka Hmotnosť, Šok-Absorpčných, rýchlo sa odparujúci, Pot-Absorpčných, Priedušná, Hard-Nosenie, Anti-Klzké, rýchlo sa odparujúci, Anti-Klzké, Hard-Nosenie, Pot-Absorpčných, Šok-Absorpčných, Nízka Hmotnosť, Tepelná, Deodorization, Priedušná, podpora klenby

Číslo Modelu:

Ortopedické Arch Protetických Insole

Názov Značky:

vthra

Šírka Obuvi:

Stredné B, M)

Položka Druh:

Vložky


Popis

Popis:

Materiál: TPE + Elastická Tkanina

farba:ako na obrázku zobraziť

Veľkosť(cm):Vhodné pre 37-45 kódy

Package Zahrnuté: 1 Páry(2 KS)

1. Vynikajúca Podpora Klenby: Tieto ortopedické vložky sú špeciálne navrhnuté tak, aby poskytovali vynikajúci podpora klenby pre jednotlivcov s ploché nohy.Arch podporu pomáha distribuovať tlak rovnomerne na nohy, znižuje nepohodlie a podpora riadneho nohy zarovnanie.

2. Univerzálny Dizajn: Vhodné pre mužov a ženy, tieto vložky sa dajú ľahko vložená do rôznych typov obuvi, vrátane športové topánky, členkové topánky a pracovné topánky.Sú ideálne pre jednotlivcov, ktorí trpia nohy valgus alebo varus, ako pomáhajú správne zarovnanie nohy a zmiernenie bolesti s tým spojené.

3. Väčší Komfort: vložky funkciu zhora dizajn, ktorý poskytuje vynikajúci komfort počas celého dňa.Mäkká výplň absorbuje šok a znižuje vplyv na nohy, čo je ideálne pre športové aktivity.

4. Priedušná a Odolná: Konštruované s vysoko-kvalitných materiálov, tieto vložky sú priedušné a umožňujú správnu cirkuláciu vzduchu, vedenie vaše nohy v pohode a suché.Odolná konštrukcia zaručuje dlhodobé používanie, aj bežné nosenie.

5. Jednoduché Použitie: vložky prísť s obväz pad dizajn, ktorý pomáha zabezpečiť im miesto vo vnútri topánky.Môžu byť ľahko upravený, aby sa zmestili vaše veľkosť topánok, zabezpečenie perfektné fit.Stačí ich vložiť do vašich topánok a skúsenosti na pridana podpora a pohodlie, ktoré poskytujú.

Hosťovské
2023-10-06
BIen

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty