Železný Svietnik Tvorivé Elk Sviečkový Stojan Dekorácie Ploche Ornament Domova Pre Spálne, Kuchyne, Obývacia Pultu


  • Kategória: Home Decor
  • Kód Výrobku: w147417
  • Dostupnosť: Na sklade

  • €3.88 €7.76

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Materiál:

žehlička


Popis

Pridať niektoré kúziel pre váš domov s týmito železa sviečka palice držiteľ dekor.Majú realistické elk obrazu, dizajn, ktorý bude vytvárať strong slávnostnú atmosféru.Či chcete, aby sa svetlo sviečky pre príjemnú noc, alebo špeciálne príležitosti, tieto držiaky môže držať sviečky stably a prevenciu pošmyknutia.Obsahujú tiež veľké Halloween darčeky pre priateľov a rodinu.

Materiál: železo

Veľkosť: o 9*6.2*5.8 cm/3.54*2.44*2.28 palec

Balenie Zoznam:

1pc * kovové sviečky holde

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Realistické Elk Obrázok Dizajn: S jedinečný a elegantný vzhľad, tento kovový svietnik funkcie realistické elk obrázok, ktorý bude priťahovať ľuďom oči a vytvoriť príjemnú a útulnú atmosféru.

2.Slávnostné A Šťastný Pocit: Tento držiteľ je ideálny pre vytvorenie teplú a romantickú náladu vo vašej domácnosti so sviečkami.To bude izby útulné a pohodlné, ktorá vám príjemnú a sviatočnú atmosféru.

3.Elegantné A Útulné: Tento kovový svietnik je krásny a užitočný spôsob, ako zlepšiť svoj domov.Má pôvabný dizajn, ktorý sa zmestí do akéhokoľvek štýlu a funkčné kovový rám, ktorý môže mať rôzne sviečky.

4.Odolná A Elegantná svietnik: Tento kovový svietnik je vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, ktorý vydrží a opotrebeniu.To má jednoduchý a elegantný dizajn, ktorý dodáva čaro a krásu do vášho domova.

5.Nádherný Darček: Či už je to na deň detí, Halloween, Nový Rok, narodeniny alebo Vianoce, tento kovový svietnik je perfektný darček pre každú príležitosť.To môže vytvoriť príjemnú a romantickú atmosféru v akejkoľvek miestnosti s jeho elegantný dizajn a teplá žiara.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty