Bicykel Baterka Mount Univerzálny Bicykel Svetlometu Držiak Bicyklov Svetla Držiak Špeciálne Samolepiace Baterka Držiak Na Bicykle



  • €3.28 €7.29

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Kapacita (Zaťaženie):

Iné

Materiál:

Zliatiny

Pôvod:

Kontinentálna Čína


Popis

Popis:

Bicykel Baterka Držiak je kompatibilný s riadidlá bicyklov a blesky s priemerom rozmedzí 15-35 mm, Kompatibilný so všetkými dopredu a uhol-vedúci blesky.

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiely.

Špecifikácia:

Materiál: ABS, Gumy

Farba: Čierna

Hmotnosť: 20/25g

Rozmery: 25/30*50mm|0.98/1.18*1.97 v

Vložiť dĺžka (mm): 18±0.5/22±0.5

Upínacie rozmedzí (mm): 15-35/17-40

Rozsah použitia: blesk/požičovňa

Balenie Zoznam:

1*Bike Baterka Holde

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1. [ Materiálov Kvalitné ] Odolné a veľmi silné, Požičovňa Svetlo Držiteľ môžu byť použité na dlhú dobu, vyrobené z kvalitných a spoľahlivých ABS a gumy.

2. [ Magic Lepidlo Dizajn ] Tesnosť môže byť upravená podľa montážne polohy, Požičovňa Baterka Montáž je jednoduchá inštalácia a rozoberať, s magic samolepiace dizajn.

3. [ Ľahko Používať ] Bicykli Svetlá Prípojného môžu byť upevnené pomocou stačí jeden dotyk, veľmi pohodlné použitie a nainštalovať, a veľmi ľahko opraviť baterku na bicykli.

4. [ Dobrý v Kompatibilite ] Baterka Držiak na Bicykel je kompatibilný so všetkými dopredu a uhol-vedúci baterky, kompatibilný s väčšinou riadidlá (15 mm - 35mm), a môžu byť pripojené na niektoré prilby.

5. [ Ideálny pre Darček ] Bicykli Baterka Montáž je vhodná ako darček k narodeninám, alebo dovolenku dar, môže byť poskytnutá aj na rodinných príslušníkov, priateľov a iných ľudí, ktorí milujú cyklistiku, veľký ako bicykel darček.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty