Drevené Highland Krava Dráha Rustikálny Highland Krava Dizajn Duté Drevené Tácky Na Konferenčný Stolík Stohovateľné Pohár Rohože Na Kávu, Čaj



  • €3.17 €4.52

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Tvar:

Nepravidelné

Tabuľka Dekorácie A Príslušenstvo Typ:

Rohože & Podložky

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Číslo Modelu:

Tácky na Nápoje

Materiál:

Drevo

Štýl:

Klasický Štýl


Popis

Tento elegantný a bez zápachu duté dráha je ideálny pre uvedenie malé občerstvenie alebo cukríky na sladenie dovolenku.Jeho skvelý dizajn zabezpečuje pre ženy a dievčatá, ktorí chcú elegantný okrem svojej izby.

Materiál: drevo

Veľkosť produktu: 15x12cm

Štýl: ako na obrázku)

Zoznam:

1pcs * duté coaste

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezpečné Materiály: Tieto highland krava dráhy sú vyrobené z zápachu a trvanlivé drevo, ktoré je opotrebovaniu, poskytuje vynikajúcu ochranu proti škvrny a škvrny na dlhú dobu.

2.Multi používa: Zabezpečenie pracovnej ploche a vytvoriť atraktívne prostredie s týmito všestranný highland krava dráhy.Svoje viacúčelové použitie z nich robí ideálne pre uvedenie malé občerstvenie alebo cukríky, alebo zobrazením ich ako dekoratívny zásobník.

3.Pridať Rustikálny Nádych: Zintenzívniť príjemnú atmosféru počas dovolenky s Highland Krava Dráhy.Ich očarujúce bee-inšpiroval dizajn a dotyk sladkosti zachytáva podstatu slávenia.

4.Nádherné Duté Dizajn: Pozdvihnutie vášho domova s týmito drevený materiál roztomilý highland krava tácky hrajú vynikajúce spracovanie a jemné detaily.

5.Štýlový Darček: Naše drevené tácky na nápoje sú Ideálne pre ženy a dievčatá, ktorí hľadajú jedinečný a etické darček, naše dráhy sú ideálne pre Deň svätého Valentína, na Nový Rok, Narodeniny, a mimo nej.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty