Biely Klavír Stereo Pad 3D Papier Model Starostlivé Spracovanie Darčeka Súpravy na Vianoce, Narodeninové Darčeky Pre Dospelých V3J6



  • €25.46

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Pôvod:

Kontinentálna Čína


Popis

Biela kniha Piano programu poznámkový blok: Tento 3D papier model predstavuje krásny biely klavír, ktoré môžu byť použité ako poznámkový blok alebo ozdobné displej.To je stručné a elegantný sa pridať trochu umeleckú atmosféru na vašej pracovnej ploche.

Starostlivé prevedenie: Tento papierový model je vyrobený s starostlivé spracovanie, každý detail bol starostlivo vybojoval, vrátane tlačidiel, reťazce a nohy.Jeho dizajn je autentický a prepracovaný, dáva pocit, že v prednej časti reálnom klavírny.

Praktický poznámkový blok: okrem toho, že ornament, tento papier model má tiež zabudovaný v programe poznámkový blok môžete zaznamenať dôležité predmety a nápady.O papierové podložky môže zmeniť, a môžete zmeniť papier kedykoľvek podľa vašich potrieb.

Čisto biely dizajn: hlavná farba papiera rezbárstvo model je čisto biely, jednoduché a elegantné.Biela dáva svieži, čistý pocit, ale tiež robí to piano papier rezbárstvo model viac rôznych, stať vrcholom stola.

Jedinečný darček možnosť: Tento biely klavír papier model poznámkový blok, ktorý je jedinečný darček možnosť.Či už je to vzhľadom na klavír, milencov alebo priateľov, ktorí milujú hudbu a umenie, to bude priviesť ich prekvapenie a potešenie.To má aj praktickosť a umelecké hodnoty, takže je starostlivo vybraný darček.

Názov výrobku: Biela klavír troch-dimenzionální papier model poznámkový blok

Produkt farba: Biela

Veľkosť produktu: 8X8X4.5 cm /3.15X3.15X1.77 cm

Hmotnosť výrobku: 139g

Papier množstvo: 156 listov

Balenie obsahuje: 1PCS biely klavír troch-dimenzionální papier model note pad +1PCS akryl box +1PCS darčekovej krabičke

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Pekný deň!

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty