160Sheets Nálepky Transparentné Bookmarkers Index Karty Vlajky Sticky Note Papiernictvo Kartu Memo Pad Školy Je Vyslaný Kancelárske potreby



  • €2.28 €3.27

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Názov Značky:

KOQZM


Popis

Nové a vysokej kvality!

Popis:

1. Jednoduché použitie: toto farebné pásy index nálepka je veľmi užívateľsky prívetivé a jednoduché na inštaláciu.Jednoducho odtrhnite lepiaca páska na zadnej strane a prilepte ho tam, kde je potrebné byť označené.Jeho extrémne jemný dizajn nenechá veľké znamenie na vašej knihy alebo dokumentu, a je ideálnou voľbou pre triedenie a označovanie.

2. Farba gradient dizajn: jej gradient farebný dizajn nie len robí usporiadania súborov viac vizuálny dopad, ale tiež robí miest, ktoré potrebujú dôležité značky viac oko-lov a ľahko nájsť a identifikovať.Môže splniť farba preferencie rôznych užívateľov.

3. Vysoká kvalita materiál: farba bar index vložiť je vyrobené z vysoko kvalitnej PET materiálu, ktorý má silnú odolnosť a charakteristické, že nie je jednoduché vytrácať, a môže zachovať pôvodné farby na dlhú dobu a má dlhú životnosť.

4. Priehľadný dizajn: jeho transparentný dizajn robí text pod farebný bar stále viditeľné, nevzťahuje sa na dôležité informácie, a je viac vhodné pre používateľov nájsť a čítať dokumenty.

5. Široký rozsah použitia: táto farba bar index nálepky môže byť široko používaný v rôznych príležitostiach, ako sú štúdium, práca, denné čítanie, atď.To, či sa používa na označenie knihy alebo rozlišovať dokumentov, môže poskytnúť účinnú pomoc.

Funkcie a Použitie: Viacero farieb na jednej palube, jasnejšie označovanie a klasifikácia, môže byť vložená opakovane, ľahko roztrhnúť, bez uškodí papier, vhodný pre údaje organizácie, dôležité veci ce, na klasifikáciu dokumentov, atď.

Poznámka: Pri písaní s vodou riediteľné pero, prosím, nedotýkajte sa ho pred atrament je suché.

Materiál: PET

Farba: Ako je znázornené

Balenie obsahuje: 160Sheets

Poznámka:

Ako rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, ďakujeme za pochopenie, skutočný produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty