Silikónové Ochranné puzdro pre Xiao Q2 TELEVÍZNY Seriál, Diaľkové Ovládanie, Pokrytie Mäkké Shockproof Chránič Shell Umývateľný



  • €3.92 €8.52

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Číslo Modelu:

Silikónové Puzdro Pre Diaľkové Ovládanie

Podpora:

Dropshipping/ Veľkoobchod

Názov:

Diaľkové ovládanie prípade

Bezdrôtová Komunikácia:

Vodič Ovládať

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Použitie:

Automatizované záclony


Popis

Silikónové Ochranné puzdro pre Xiao Q2 TELEVÍZNY Seriál, Diaľkové Ovládanie, Pokrytie Mäkké Shockproof Chránič Shell Umývateľný

Odrážky:

1.Výnimočný Strih: Toto diaľkové ovládanie prípade má presné výrezy, ktoré zabezpečujú operačné citlivosť počas používania.To dokonale zapadá do tvaru a tlačidlá na diaľkovom ovládači, takže si môžete vychutnať vaše obľúbené programy bez akýchkoľvek ťažkostí.

2.Rozšírené Podržte Bezpečnosť: Naše elegantné anti-slip kryt zabezpečuje vzdialenej kĺzaniu mimo ľahko, zlepšenie stability uchopenie.Elegantný keper dizajn je jednoduchý, ale štýlový doplnok do vášho diaľkového ovládača.

3.Jednoduché na Čistenie a Údržba: Tento diaľkové ovládanie, puzdro je vyrobené z umývateľný silikónové materiály, ktoré sú odolné a mäkké.Môžete ľahko odstrániť kryt a umyť vodou a mydlom, aby to čerstvé a hygienické.

4.Enhanced Protection: Toto diaľkové ovládanie prípade poskytuje silné a komplexnú ochranu pre váš diaľkové ovládanie proti oderu, poškriabaniu, a klesá.To pomáha predĺžiť diaľkového ovládania životnosť a zabránili náhodnému poškodeniu.

5.Jednoduchá Inštalácia: Toto diaľkové ovládanie ochranné puzdro je vyrobené z elastickej soft high-kvalitné silikónové materiály, ktoré pevne zachytiť viac vzdialenej.Môžete ľahko nainštalovať a odstrániť bez akýchkoľvek nástrojov alebo poškodenie.

Toto diaľkové ovládanie puzdro je navrhnuté tak, aby dokonale zapadajú na tvar a tlačidlá diaľkového ovládania.Jednoduché keper dizajn pridáva nádych štýl a zároveň ju chráni pred denne a opotrebeniu.Jednoduchá inštalácia a odstránenie, tento ochranný diaľkové ovládanie kryt je musí mať príslušenstvo!

Špecifikácie:

Názov: Silikónové puzdro pre diaľkové ovládanie

Farba: Čierna/Biela/Červená/Žiarivkové Svetlo Zelené/Modré Jazero

Materiál: Silikón

Atribút: pre Xiao Q2 diaľkové ovládanie silikónové puzdro

Čistá hmotnosť: cca 30g

Balenie váha: cca 30g

Veľkosť produktu: o 21*5*2cm/8.27*1.97*0.79 palcov

Veľkosť balenia: o 21*5*2cm/8.27*1.97*0.79 palcov

Balenie Zoznam:

1pc* Diaľkové ovládanie prípade

Poznámka:

Veľkosť a hmotnosť sú merané ručne, a tam sú nepatrné odchýlky od skutočného

Hosťovské
2023-09-18
To má prísť, aby Mi super rýchlo. Pre dobrý bod. Zlé je, že on je veľmi tenká. Hľadal som pre prípad, ako že, ale silnejšie.
Hosťovské
2023-11-08
Dúfal som, pre pevnejšie, prípad... produktu prišiel skôr, než sa očakávalo
Hosťovské
2023-11-18
Aj 2 ochranu, perfektne sa hodí😄😸😸😸😸😸😸
Hosťovské
2023-11-26
TV A2 diaľkové ovládanie

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty