M5TD Spoľahlivé USB 2.0 USB B kábla k Tlačiarni za Kábel pre Tlačiareň a Digitálne Piano



  • €1.71 €2.63

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

USB Typ:

USB2.0 Typ-C

Použitie:

Smart Zariadenia

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Názov Značky:

ALITER


Popis

Funkcie:

OOTDTY

Úplne nové a vysokej kvality

Rýchly Prenos Dát Tento USB na USB B kábel tlačiarne zabezpečuje rýchly prenos dát rýchlosť 480Mbps, zaručuje rýchly a efektívny prenos súboru.váš desktop alebo notebook, počítač tlačiarne, skenery, digitálne klavíry, a viac s ľahkosťou.

Odolný Materiál Vytvorený s odolného nylonu a plastového materiálu, tento USB kábel je postavený tak, aby vydržali každodenné použitie, a odolať nezamotá.Poskytuje spoľahlivé a jednoduché pripojenie pre všetky vaše zariadenia.

Široká Kompatibilita Tento USB kábel funguje bez problémov s rôzne tlačiarne, skenery, MIDI klávesnice, a ďalšie.To je ako pre stolné a prenosné počítače, takže je vhodný pre profesionálov a študentov podobne.

Pohodlné a Všestranné Či už tlačíte dôležité dokumenty alebo pripojenie elektronických nástrojov, tento USB kábel zabezpečuje bezproblémové spojenie medzi vaším počítačom a zariadeniam.To je ideálny pre domáce kancelárie, učebne, ateliéry, a akékoľvek iné prostredia, kde spoľahlivý prenos dát je nevyhnutné.

Stabilné a Efektívne S jeho vysoko kvalitný dizajn a vyspelú technológiu tento USB kábel poskytuje stabilné a konzistentné výkony.Povedať zbohom pomalý prenos dát a majú hladkú Zlepšiť tento spoľahlivý USB kábel tlačiarne dnes.

Špecifikácie:

Materiál: Nylon+plast

Dĺžka kábla: 0.5 m, 3meter, 1m, 2m(optinal)

Balenie Obsahuje:

1x USB Kábel Tlačiarne

Poznámka:

Č maloobchodnom balení.

Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty