Silné Magnetické Motocykel Tank Vak Mužov Motorke Sedlo Single Bag Dotykový Displej Pre Telefón Veľkou Kapacitou



  • €9.74 €13.92

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Pôvod:

Kontinentálna Čína


Popis

Naše magnetické tank vak pre motocykle je určená pre ľahko pomocou vášho mobilného telefónu počas jazdy s primeranou priestor plánovanie.Reflexné pásy okolo nádrže taška poskytuje väčšiu bezpečnosť a zároveň je praktické s rýchlu inštaláciu na váš motocykel.

Špecifikácia:

Názov produktu: Tank vak

Farba: Čierna

Materiál: 600D Oxford handričkou

Hmotnosť: ≈0.45 kg

Produkt predajné miesto: Racionálne priestor plánovaní, dokáže ubytovať mnoho malých predmetov, ľahké prenášanie, bez ovplyvnenia koňa schopnosť ľahko dať osobné veci - (Transparentné mobilného telefónu veľkosť vrecka: môže sa ľahko zmestí 5.5-palcový mobilný telefón)

Veľkosť produktu: o 31*8 cm/12.2*3.15 palcov

Teplé pripomienka: rozmery Produktu/obrázky sú všetky namerané a prijať manuálne.Prosím ťa, odpusť mi za nepatrné odchýlky.

Balenie Zoznam:

Motocykel nádrže taška*1+Vodotesný kryt*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ergonomické Pohodlie: bez Námahy navigáciu v telefóne pri on-the-go s našimi motocykel tank vak.Jeho dotykový displej dizajn je ideálny pre mobilné telefóny pod 5,5 cm, čo zabezpečí, že dážď a slnko už nebude problémom pri jazde.

2.Zefektívniť Skladovanie: S jeho viacerých oddelení a optimalizovaný priestor plánovanie, tento motocykel tank vak zjednodušuje organizáciu a vyhľadávanie vašej musia mať-položky.Majte svoj telefón, peňaženku, kľúče, rukavice, a viac v dosahu, bez toho aby museli kopať cez preplnený taška.

3.Pre lepšiu Viditeľnosť: motocykel tank vak, reflexné značenie okolo tašku, takže viac viditeľné a bezpečné v noci.Užite si jazdu,

4.Jednoduchá Montáž: Rýchlo opraviť motocykel tank vak na svoju jazdu pomocou silných magnetov v spodnej časti a štyri spoľahlivé popruhy, ktoré poskytujú pevné uchopenie, že kĺzaniu mimo ľahko.

5.Zvýšený Komfort: S pohodlným dizajnom, obojsmerné zipsy, praktické rukoväte, rýchle a pevné lano, opasky, náš motocykel tank vak zaistí pohodlné a bezpečné používateľskej skúsenosti dlhé jazdy.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty