Motocykel Magnetické Tank Vak Mobilný Telefón, GPS Navigáciu, Tašky odolné proti Vode-Sedlo Palivovej Nádrže Taška Batoh Batožiny Telefón Prípade



  • €9.12 €18.24

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Špeciálne Funkcie:

Magnetické Telefón Prípade s Ručnými Popruh

Názov Modelu:

Motocykel Magnetické Nádrže Taška

Položka Šírka:

3cm

Položka Hmotnosť:

110g

Položka Dĺžka:

11cm

Druh Materiálu:

vodivé handričkou, nepremokavé tkaniny tkaniny

Položka Druh:

Nádrž tašky

Položka Výška:

25cm

Pôvod:

Kontinentálna Čína


Popis

Odrážky:

1.Stabilný a Bezpečný: Tento motocykel nádrže taška ponúka silné magnetické adsorpcie, že nebude patriť, alebo posun v dôsledku nárazov alebo zmení.Má dobré sacie a môže pevne pripojte na nádrži, bez poškriabaniu sa.Môžete jazdiť s dôverou a užite si svoju cestu.

2.Vodotesné prevedenie: S pevne zips uzatváranie, nemusíte sa obávať dažďovej vody, striekajúcej do tašky.Udržať svoje veci, suché a bezpečne v akýchkoľvek poveternostných podmienok.

3.Dotykový displej Citlivosť: S týmto motocykel tank vak, môžete jednoducho získať prístup k telefónu bez odstrániť ho z vrecka.Dotykový displej citlivosť nie je ovplyvnené magnetickým uzáverom, takže môžete používať telefón ako obvykle pri jazde.

4.Ľahko Odstrániť a Vykonávať: Tento motocykel tank vak magnetické má ručné popruh dizajn, ktorý umožňuje odpojiť ju od bicykli a vziať so sebou, nech ste kdekoľvek.Je vhodné nosiť a ukladať svoje základy v tejto kompaktná taška.

5.Široko Používané: Tento motocykel tank vak je vhodný pre väčšinu motocyklov a môže držať svoje základy bezpečne.To má tiež transparentné okno, ktoré je vhodné pre väčšinu mobilných telefónov, takže môžete jednoducho získať prístup k vášmu navigačnému alebo hudbu.

Funkcie:

Toto Magnetické Motocykel Tank Vak je vodotesný a odolný doplnok, ktorý poskytuje dobré sacie a vreckový popruhu dizajn, takže je ľahko prenosný.Je navrhnutý tak, aby vyhovovali väčšine mobilných telefónov a nebude mať vplyv na citlivosť.Ideálny pre váš budúci koni dobrodružstvo.

Špecifikácie:

1. Názov: Motocykel Magnetické Nádrže Taška

2. Produkt materiál: vodivé látky, nepremokavé tkaniny tkaniny

3. Hmotnosť výrobku: 110g

4. Veľkosť balenia: 11*3*25 CM (4.33*1.18*9.84 palec)

Zoznam Produktov:

1* Motocykel Magnetické Nádrže Taška

Poznámky:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

2. V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty